Uw website, naar uw wensen, volledig op maat gemaakt

BouwMijnWebsite.nl bouwt uw website helemaal naar uw wensen. Daarnaast verzorgen wij sowieso het eerste jaar al het onderhoud aan uw website. 

Op maat gemaakt

Veel bedrijven die websdesign aanbieden voor een eenmalig laag bedrag werken met templates. Dit houdt in dat alleen de tekst, kleuren en de afbeeldingen op uw website worden gezet en dat uw website dan af is. Wij beginnen met een blanco pagina waarbij alles voor u gemaakt wordt. Daarmee is uw website helemaal naar uw wens.

2 staps verificatie

Veiligheid is erg belangrijk. U wilt niet dat iedereen zomaar de informatie op uw website kan aanpassen. Daarnaast staan er op uw website mogelijk ook contactgegevens van uw klanten die geheel veilig moeten staan. Om deze veiligheid te garanderen werken wij met een 2-staps-verificatie. Hierdoor kunnen alleen mensen die door de admin zijn aangewezen inloggen op het content management systeem..

Gepersonaliseerde CMS

Het CMS (Content Management System) zorgt ervoor dat u gemakkelijk content aan uw website kunt toevoegen. Uw CMS wordt zo gemaakt dat u gemakkelijk met uw website kunt werken. Geen overbodige informatie en alles overzichtelijk gerangschikt. 

Mobile responsive

Het over grote deel van de websites wordt niet meer vanaf een desktop bezocht. met de tablet op de bank of onderwerg op een mobiele telefoon. Wij zorgen ervoor dat uw website op de verschillende devices juist wordt weergegeven.

Social media integratie

Uw bezoekers direct uw bedrijfspagina laten liken, content vanaf uw social media account op uw website laten zien, reviews tonen of uw direct een review achterlaten. Er zijn verschillende manieren om uw social media in of met uw site te laten werken. BouwMijnWebsite.nl legt u graag de verschillende mogelijkheden uit. 

Problem Solving

Een probleem kan zich natuurlijk altijd voordoen. Mocht een probleem zich voordoen dan gaan wij direct aan het werk om uit te zoeken waar het probleem zich voordoet en u zo snel mogelijk de aanpassingen aan uw site heeft doorgevoerd en uw site weer online is.

Klant contact

Bij ons bent u geen nummer. Wij houden van persoonlijk contact hierdoor is het gemakkelijk om even een kleine verandering te bespreken of uitleg te krijgen.

Backup

Wij gaan er niet van uit, maar er kan natuurlijk ergens iets mis gaan. Wij hebben dan verschillende back-ups voor u klaar staan. Mocht u een wijziging gaan aanbrengen waarbij u twijfelt of u dit gaat lukken. Dan kunt u natuurlijk om onze hulp vragen, maar voor de zekerheid zelf een backup maken is dan ook mogelijk. Zo kan er nooit heel veel werk verloren gaan.

Slimstat analytics

Bent u ook benieuwd hoeveel mensen uw website bezoeken, waar zij vandaan komen, welke pagina’s zij bezoeken. Met Slimstat Analytics krijgt u inzicht in de acties van uw bezoekers. Welke pagina’s bekijken de bezoekers wel of niet, hoe lang bekijken de bezoekers een bepaalde pagina. Allerlei informatie die u maandelijks in uw mailbox ontvangt.

Webdesign

999
99
  • Persoonlijk webdesign
  • 1 jaar hosting
  • 1 jaar onderhoud
  • 24/7 support
  • tot 15 mailadressen
  • SSL-certificaat
  • .nl of .be domeinnaam
  • White Label WordPress
  • Backup
  • Tot wel 10 pagina's